Welkom bij Han de Leeuwerk

Welkom/ Welcome bij Han de Leeuwerk

" the power of Art"
" the power of Art"

 NL

 Leuk dat u een kijkje neemt op mijn site ! ik teken en schilder. Dat laatste vooral met olieverf, omdat ik meen daarmee mooiere en diepere kleuren te krijgen.

 Mijn werk is voornamelijk realistisch en figuratief en wordt ingegeven door wat ik zie - en meen te zien - in mijn directe omgeving. Mijn beelden en kleuren kies ik daarbij op basis van gevoel. Dat heeft de nodige diversiteit tot gevolg, niet alleen qua onderwerpen, maar óók omdat technieken en stijl van schilderen daarbij kunnen verschillen. Dat draagt bij aan mijn eigen ontwikkeling en voorkomt, dat het schilderen een kunstje wordt !

Werk van mij -al dan niet in opdracht- wordt zowel door particulieren als bedrijven aangekocht.

 

Naast de presentatie van werk in Nederland, heb ik de afgelopen jaren ook geëxposeerd in Monaco, Miami, in Italië in Florence en Lecco en binnenkort -mei 2018- ook in Londen.

 

 

English

Welcome at www.handeleeuwerk.nl !!

As a child Han loved to paint and draw. In spite of his desire, he studied Law and Economics. It took until his late forties before he decided to return to his childhood love and commit himself to painting and drawing and change his career.

Han uses oil paint and has a preference for beautiful deep bright colours.

His work is mainly realistic and figurative but based on feelings and environment.

His paintings can also be commisioned by individuals and businesses as well.

 

The last few years paintings of Han were exhibited in Monaco, Miami, in Italy in Firenze and Lecco and in may 2018 also in London.